Fästingar dränerar Nordmaling

Läser i VK att två privata förskolor i Nordmaling lyckats plocka kommunen på 800.000 kronor. Teknikaliteter i samband med en budgetförändring i kommunen har utnyttjats av ”skolentreprenörer” vilket dränerar en redan ansträngd kommunal ekonomi. Ibland kan man tycka att det lyxiga med att kunna välja bort den demokratiska skolan kan bli alltför betungande för kommuner som knappt orkar hålla den ekonomiska näsan ovanför vattenlinjen…
Ett lite surmagat Gomorron!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Och inte blir ekonomin bättre av att kommunen gör sina egna kortsiktiga Krumelurer, till exempel när miljoner spenderas på att flytta en förskolebyggnad från Nyåker till Håknäs och sedan lägga ned verksamheten i densamma…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.