Årets ättelägg!

gloxinia_IMG_1876

I juli förra året fick jag en vacker gloxinia på min födelsedag. Den stod i full blom ända fram till årsskiftet då sista blomman gick till hävderna. Den livskraftiga växten stod tack vare sin väl dokumenterade blomningsförmåga därför i fokus härom veckan när det var dags att sätta om husets krukväxter. Och gott sa’n, ur den lilla knölen har en söt liten gloxiniababy fötts! Det ska bli spännande att se hur den lilla utvecklas fram till kommande milstolpar i livet.
Närmare sytning av en liten ättelägg än så kommer jag förmodligen inte då min älskade livskamrats menopaus för länge sedan förpassat vår reproduktiva källa till de sälla jaktmarkerna…
Gomorron!

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.