Skicka hem Israels ambassadör

När vi tycker Kina inte uppfyller kraven på mänskliga rättigheter klagar vi ofta. Senast var det Moderaterna med stöd av Vänstern (?) som begärde detta. Nu håller man tyst beträffande Israel (gullebarnet) och inte ett ljud hörs när Israel krigar våldsamt och dödar skoningslöst sina närmaste grannar (fiender). Hamas har ju inte en chans, de har alldeles för små resurser försvara sig. Raketerna borde både ha större precision samt var mycket kraftigare. En träff med en raket från Hamas borde förinta allt i sin omgivning inom en 1/2 kilometers radie. De som de nu har ger inte mycket mer än en China puff.

Skicka hem röv(ar) arslet ambassadören. Israel borde behandlas som Cuba, bojkottas helt på införsel av olika varor. Då får vi se när de blir jämställda med palestinierna om de vore så kaxiga.

Israel terrorister och mördare

3 kommentarer

  1. arbetare

    Någon har visst usel koll på verkligheten …..
    Terroristerna i Hamas vräker urskillningslöst raketer över mellanösterns enda demokrati , den enda plats i hela regionen där kvinnor och homosexuella inte riskerar dödas om de visar sig utomhus och du tycker detta är en bra sak ?
    Det finns redan en tvåstatslösning , jordanien är sedan balfourfördragets ratificiering den icke-judiska delen av området som slarvigt benämns palestina .

    Om du besöker Israel som jag gjorde eller provar att läsa nyheter från en mindre partisk källa än svensk media kommer du förhoppningsvis att få upp ögonen du också ……

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Vart vill du komma med din kommentar, provocera? Varför blandar du in kvinnor och homosexuella här då det handlar om något helt annat, ockuperad mark. Jag har sett en del av dina tidigare kommentarer om då är en mörkblå sosse eller brun SD:are är svårt avgöra, men en sak är säker du kan då inte vara en sosse som stod bakom erkännandet av Palestina som stat när regeringen Löfven tillträdde 2014. Det gör i alla fall jag, det behöver inte betyda jag gillar allt vad sossarna gör, men just där står jag fast.
      Varför har ett parti i Sverige ca: 20 % anhängare om det inte för invandringen? De tycker vi har för mycket icke svenskar. Om jag inte tar miste kan du vara en av dessa. Tycker du det är rimligt då när man tränger ut andra på en mark som kort sagt tillåtits ockupera den? Din syn är minst sagt underlig och jag tror du endast vill visa dig på styva linan och inbilla mig du har kunskap utöver det vanliga. Arbetare? Fortsätt med ditt falska alias du. Någon arbetare är du inte i alla fall. Snarare en brun sosse eller mörkblå moderat. Jag kunde lika gärna kastat din kommentar i papperskorgen. Vill du i fortsättningen kommentera vad jag skriver får du ha bättre på fötterna. Rena dumheter och någon som tagit sig ett alias kostar jag inte på mig kommentera.
      Arbetare? Ha, ha, ha
      Nakenjanne passar väl bättre. Håll dig till dina rövarslen du.

  2. Jörgen K

    Svar inläggsförfattare: Sorry din kommentar refuserades bort. Den bestod mestadels av påhittade fakta och lögner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.