Kroppen är som en bil

Gör större bild – klicka HÄR

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Så sant! Kroppen ÄR ju som en bil.. det är bara det att många behandlar sin bil bättre än kroppen. Skumt egentligen. Kroppen ska ju hålla läääänge, länge.. men ändå behandlar man den hur som helst!

 2. Syster Yster

  Nej…kroppen är Bättre!!! den lagar sig själv och anpassar sig efter dedn belastning som den utsätts för. Den håller i snitt i 80 år. Man behöver inte skaffa en ny.
  Alltså: en mycket bra grej!!!

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Hm, *klurar*…egentligen så lagar den inte sig själv, kroppen alltså, utan förhoppningsvis så gör sjukvården det, den dagen det är dags, åtminstone för merparten av befolkningen. Tänk bara för 100 år sedan, hur lång var då livslängden?

  Men huvudsaken är att man själv kommer underfund med vad man utsätter sig själv för och att man gör det i tid, så man kan åtgärda det som blivit galet. Trevlig helg!

 4. Smulan

  Jo att ta hand om sig och sin kropp är bra. Just nu verkar det vara inne med ta hand om kroppen på olika sätt. En slags ny folkrörelse har kommit, kan man säga.:-)

  Men som allting annat så går saker ibland till ytterligheter för många av oss och vi lägger ner enorma pengar på träningsutrustnig, kläder och gymkort. Jo det är helt klart det är bra vi lägger pengar på det som är bra för oss men det går ju göra det på ett billigare sätt också. Men…det var kanske inte det jag tänkte på just nu utan nåt helt annat. Och det är att vi glömmer en mycket viktig del av våra kroppar.

  Våra fötter!! Vi glömmer för det mesta ta hand om våra fötter. Våra stackars arma fötter som har burit oss i så många år och ska forsätta bära oss i förhoppningsvis många fler år. Dessa små underbara tingester glömmer dom flesta av oss i jakten på skönhet och viktminskningar. Vi lägger istället ner enorma summor på ansiktet och resten av vår kropp medan våra trogna bärare på sin höjd får en och annan filning när det behövs. Nej, jag tycker vi startar en ny rörelse……FRAM FÖR MERA FÖTTER!;-)

 5. Lisbet Olofsson

  Svar till Smulan (2009-08-23 20:57)
  Javisst, FÖTTERNA glömmer man lätt. Har tänkt på det en massa nu när jag varit i Norge på långweekend.

  Såg föresten någon tidning som handla deom kropp och skönhet som det mest var en massa skönhetsoperationer i. Så trist och onödigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.