Loppisfynd & oelektriskt element

Vi har en Constructam Comet -73 (tror jag!)

Låter som grekiska för en oinvigd så jag tänker inviga er i de Holländska husvagnarnas värld. En Constructam är en holländsk husvagn helt enkelt och den, just den här,  är inte besiktad för att inneha gastub. Vi hade kunnat besikta den för det men tyckte att det var för dyrt i förhållande till vad vi ska använda vagnen till. I alla fall var reglerna sådan när vi köpte dem, idag kan det finnas andra regler om jag inte missminner mig.
 
MAN KAN SÄGA ETT VAGNEN ÄR ETT LOPPISFYND MODELL STÖRRE.
 
När vi står på platser utan ström så värmer vi upp den via denna lilla pryl – som då inte är ett loppisfynd. Utan det är en sorts värmekamin som fungerar helt enkelt utmärkt.

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Henke

    Jag har sett en gammal värmare som har en liten annan form. Så den har funnits länge. Läser att det fungerar bra. Bäst kan jag tänka mig är att det inte ”låter” något.

  2. Leif Gustafsson

    Har tagit dig på orden och lagt till lite simpel fakta om mina färdigheter.

    Sen hur seriös du var med att kanske anställa mig har jag ingen aning om , inte lätt att tolka meningar över dator 😛

    Men nu är det gjort iaf mvh !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.