Kontaktannons

Jag FUNDERAR på att sätta ut en kontaktanonns:

SÖKES;
"En man med livslust, viljan till förändring, utvecklingsbar, orädd för djupet, doftar rå och frän manlighet – något flyktigt småfarligt. Rak i ryggen, härlig attityd, stolt med humor och ett ärligt intryck. Snäll utan mesighet, godhjärtad, ödmjuk och omtänksam…..passar i förkläde…naken…varm…..STENRIK"

MÅLET SOM SKA UPPNÅS:
SKOTTA AV TAKET PÅ HUSET!!!!

Alltså, du kan vara en kvinna också. Det där med man eller kvinna är inte så himla viktigt för själva snöskottningsmomentet.
SVAR TILL; SNÖTYNGD KVINNA
(för er som inte känner mig så skojjar jag nu med er, det räcker med stenrik!!??)

(Världens bästa storebror kom förbi med traktor och snöslunga så jag slapp fram med snöslungan idag. Så jag behövde bara putsa till kanter ocjh sånt)

 

PÅ ÅR 2010´s första dag har jag;
1; skottat av altanTAKET.

Var både halkigt (plasttak), spännande (måste hitta av reglarna att stå på så man inte går genom taket) samt väldigt kallt mellan byxa och sko (orutin).

2; skottat av altanen.
Allt för att undvika att få en massa vatten under altanen sedan.

När jag fixat bort all snö på den här sidan kom mina småvänner på besök – i en flock på cirka 5 par DOMHERRAR.

Efter allt detta slit tände jag brasan i öppna spisen, kröp ned under filten och myste med en kopp kaffe.

r

För en stund sedan tittade jag till så alla snölyktorna lyste på bron.


Etiketter: , ,

7 kommentarer

 1. Lena Lundqvist

  Jag gillar din humor och ditt sätt att skriva om din situation. Tack för att du delar med dig så modigt, ärligt och härligt. Jag tänker på dig titt som tätt. Kram Lena (LLevandeskap, Softrunners och Balansekonomin)

 2. Syster Snowangel Yster

  Har oxå skottat snö medan mannen bakat bröd, kokat fisksoppa och gjort Mozartkulor, till vår lilla kompisbjudning. Min snö låg dock på marken. Så jag ligger i lä, syrran!

 3. Smulan

  Snyggt jobbat av dig Lisbeth. Du behöver minsann inte betala dyra pengar för att träna på nåt gym. Bara att gå ut på gården och hugga i med dagens sysslor.:-)

  Vad gäller takskottningen så kan det kanske vara idé bjuda in till en takskottarfest med vänner. Man skottar först och äter sen gott tillsammans, ett knytkalas. Förr hade man ju taklagsfest så takskottarfest kan man väl också ha då.:-)

 4. Helena Nilsson Springare

  *skrattar* jaa… stenrik och naken kan ju vara en lyckad kombination… Let me know om du hittar en lämplig kandidat. Kan bli en kul följetong 😀 Min karl är ofta naken.. men tyvärr inte stenrik, men han håller måttet finfint ändå! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.