Försäkringsbolag

 Medan jag skottade bort snön från altanen så slog det mig en sak. Det kommer att bli mycket vatten i år som ska dräneras bort och försvinna på olika sätt. Hur kommer då alla försäkringsbolag att agera?

Om jag får in allt vatten från den här snön som jag försöker få bort från altanen (för att undvika att få ned vatten i förrådet) kommer då försäkringsbolagen att "hitta" på någon liten klausul att  jag inte får ut något på den eftersom jag inte skottat bort snön och lagt den tillräckligt långt bort från husväggen…eller..

Jag kan tänka mig att rätt många kan få sina källare vatten- eller  fuktskadade i vår.



HANÄBÄST

Etiketter: ,

11 kommentarer

  1. cilla

    Hej tjejen.
    Ser att du kämpar på med all snö. Som du sa så är det tur att det inte fryser på mellan varven så mycket så du kan ta lite då och då. Jag bara älskar silly walks och det där med försäkringsbolagen kan man ju verkligen fundera på de. De hittar kryphål.

    Glad påsk

  2. Ellen

    Glad påsk, nu har jag lite tid att läsa igen en massa. Vad kul att du utökar dina jobb eller NOT. Nu blir det ännu svårare att få tag på dig men det får jag ta.

    SÅ det är ny föreläsning och ev. ny bok på G ockå. Du är produktiv.

  3. Elvis

    Hej Elvis IN DHA HOUSE.
    Gillar dina små musikklipp som du lägger ut. Hoppas politikerna svarar men de verkar tröga. Ha en skön påsk stumpan

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Svår fråga, men det vet man ju att dom är duktiga på att hitta på och ändra på sina regler så det passar dom bäst, tyvärr. Hoppas du slipper få in vattnet i huset, det är inget man vill. Ha en bra lördag!

  5. Elmar Friesli

    Försäkringsbolagen kommer säkert göra som de brukar göra, nämligen att lägga till något extra finstilt, när katastrofen är framme.
    Ha en underbar och trevlig helg!

  6. My

    Så jäkla bra du skriver! Det spelar ingen roll om det innehåller politik, snödjup, bilar eller livets allvar. Alltid får man en trevlig stund hos dig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.