Rödgröna flörtar

 MIN KAMRAT SA SÅ HÄR PÅ FACEBOOK  IGÅRMORSE;

 Helen Doktare Valet blir en rysare – rödgröna flörtar nu hejvilt med sjuka, arbetslösa och ensamstående mammor och levererar det ena fantastiska vallöftet efter det andra. Erfarenheten visar dock att vallöften sällan infrias när det kommer till kritan. Politik som inte stöttar dessa utsatta grupper är heller inget alternativ. Så vad kommer valet att handla om…? Pest eller kolera?

LÄS HENNES BLOGG HÄR

 

Det är detta som jag också har märkt att man "flörtar nu hejvilt med sjuka, arbetslösa och ensamstående mammor". HM…tycker inte om detta.

Ha en bra 2;a maj

Hanäbäst

3 kommentarer

  1. Lars Valler

    Är inte så benägen att flörta med vare sig sjuk eller frisk, men valet borde handla om hur vi ser på framtiden. Ska vi ha ett system där människor bedöms olika, eller ett system som är rättvist. Sen hur man hanterar dem som fuskar etc är en annan sak men grunden måste vara att du och jag ska behandlas lika oberoende av våra brister eller färdigheter. De som hela sitt liv avstod från en del av sin lön för att få pension kan inte vara glada över att de ska finansiera en ny generation.

    Fram för modiga politiker som lämnar negativ kampanjer för att våga stå upp och säga visioner om framtiden.

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Jag håller helt med dig, Lisbet. Inte heller jag gillar detta inför varje val återkommande flörtande. Möjligen ser du inte samma flörtande som jag ser, nämligen det som kommer även från den ”andra” sidan – om du förstår vad jag menar.

  3. Helen

    Trevligt, tack. Håller också med Lars Valler om modiga politiker som vågar lämna negativa kampanjer. Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.