TE med POSTEN

 

WOW..jag har fått världens häftigaste Four O´Clock TE med
posten – fatta vad glad det gjorde mig. Att bara få något –
bara sådär…*rörd*.
TACK SNÄLLASTE RARASTE HELENA E-LACK MISSTÄNKER DIG
STARKT å vilken skald du är…
***********
*flyger idag i flygplan*
Väck livsnjutaren i dig

 

När du är ute på dina promenader / joggingturer så försök att koppla bort ”lite hjärna” utan att tappa tempo. Passa på att se morgonrodnaden, svanarna, blommorna eller människor du möter. Väck livsnjutaren i dig!
 
Hanäbäst

7 kommentarer

  1. Anna Westin

    Lite förbryllad blir jag allt av kommentaren du lämnade i min blogg. I mitt fall handlar det inte om lönsamhet, bloggar jag jag för att det är kul, inget annat. Tid och motivation är dock en bristvara och då satsar jag hellre allt på ett kort än att göra något halvdant och inte helhjärtat. En annan sak i det hela är att jag upplever vk’s bloggplattform som ganska snäv. Men men kanske återkommer motivationen snart och kanske kommer jag över det jag hakar upp mig på.

  2. Lisbet Olofsson

    Svar till Anna Westin (2010-05-04 12:28)
    Precis som du säger, man väljer den plattform som fungerar bäst. Säger jag som är inhyrd bloggare på olika ställen. Tiden räcker inte alltid till i förhållande till nyttan – en blogg för nöjes skull har en annan funktion.

  3. Monica Ernstsson

    Tänk om alla tog sig tid att bara stå 5 min i morgonsolen (dom dagar vi får ha den). Hela dagen blir som att man har ställt in skärpan och fått en perfekt bild, ja så blev det, när jag satt på trappen i morse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.