SMS – himlen

 SMS till himlen

 

Snart 6 månader sedan men du lever kvar här nere. Utredningen är äntligen klar och du blir en ”lex maria”, sjukhuset anmäler sig själv. Jag får dig i alla fall inte tillbaka men det kan hjälpa någon annan. Tiden stannade inte upp – konstigt – trodde hela världen skulle stanna den dagen. Saknar dig. I´m alone but not lonely, behöver fortfarande en liten hint om att du tycker jag fixar det här hyffsat. Snälla – give it to me. Jag skulle ge mitt liv för vetskapen att du har det bra. Du lämnade ju mig mitt i allt, bara sådär utan förvarning. Jag reder mig i alla fall – tiden vi levt tillsammans överträffar denna sorg. Hälsa Erik och krama Molly från mig – ja jag ska besikta bilarna. Hanäbäst

 

****

Tack alla människor som bryr er. Tack för att ni finns. De värmer så gott.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.