Erotiskt kapital – valrörelsen

"Politikernas erotiska kapital har aldrig varit viktigare än i årets valrörelse, skriver Katerina Janouch.

Människans erotiska kapital är minst lika avgörande som det ekonomiska, sociala och kulturella kapitalet. Det handlar om utseende, skönhet, men också om utstrålning, charm och makt. Interaktion som påverkar oss alla i hög grad och som därför bör tas på större allvar. Att snygga och trevliga personer får högre lön är en faktor. Erotiskt kapital kan ge många fördelar i livet och är en konkurrensfördel inte minst i politiken. Läs mer här "

Sånt här tycker jag är lite skoj faktiskt. Vi få rlära oss ett nytt ord/uttryck; Erotisk kapital Kommer vi att få höra våra unga säga när de ser över sitt CV: "ska kartlägga och uppgradera mitt erotiska kapital innan arbetsintervjun."

Raskt börjar hjärnan att arbeta och min vän Helen Doktare utvecklade det hela till nya trender.

Nya utvecklingstrender kommer att leda till nya kurserbjudanden som: Lär känna ditt erotiska kapital.
Ta fram ditt erotiska kapital.
Ditt erotiska kapital som framagångfaktor i affärer. 
 
Scenariet är väl en kvinna som fått bidrag av Tillväxtverket. Hon visar en powerpoint och sufflerar med kommentarer, hurtiga tillrop och ett konstant jätteleende för att förstärka budskapet.
 
Hanäbäst

6 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    20 juni kommer du att sättas på prov. Jag kommer för att lyssna på dig på Volvo. Det bestämde vi då vi såg anslaget, innan jag såg att du var med i bilden. Det blir intressant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.