Tidslöserska

Otroligt, jag får en tid när jag ska infinna mig för frisering eller tandreglering.
Jag tar ledigt från mitt jobb (det måste man göra även som egen företagare), Frisörskan och tandläkaren finns nu inom "en kvarts område", måste man in till Umeå eller Skellefteå får man räkna på en timme.

Om jag missar min tid så måste jag betala till det ställe jag ska infinna mig på och det känns helt OK. Om man klantar sig så enormt mycket.

Vad jag mer är konfunderad om är tvärtom, när tandläkaren har fått in en akut tandlossning och jag får sitta en halvtimme i väntrummet. VEM BETALAR DEN HALVTIMMEN, jag behöver pengar för att leva jag också. Att sitta och VÄNTA på obetald tid när jag hade kunnat dra in pengar på den – typ 5000 kr.

Nej, då ska vi vara tacksamma över att överhuvudtaget FÅ HJÄLP!!!!! Sedan att det ryker en halv semesterdag till att vänta på att skrapa tandsten, röntga sig, få hjälp att fylla i blankett etc det tror jag ingen reflekterar över. UTOM JAG DÅ,,,,

 

 

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Kan även liknas med obetalda räkningar. J-klar vad fort du får en påminnelse som sedan ska betalas med ränta, om du glömt bort en räkning, men om det däremot gjorts en felaktig utbetalning till dig, så ska pengarna tillbaka…på studs, annars!!! Inte få man något för besväret då heller, typiskt 🙂 Eller om du väntar på en utbetalning som blivit försenad, vart tog då räntan eller förseningsavgiften vägen…ingen som vet eller kan svara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.