Blogga Gratis

Jag får rätt ofta frågan om jag inte vill blogga hos olika portaler och dylik. När jag då frågar om hur mycket jag får betalt så drar de in frågan. SKÖNT!!


Jag tror inte folk fattar hur mycket tid det tar att blogga för det som skrivs gör på ett kort ögonblick men att tänka ut vad man ska skriva och sedan hitta tiden till att skriva ned det – det tar både  kraft och tid.

7 kommentarer

 1. Thompa

  Nu fattar jag ingenting!!!!????!!!!Kan man få betalt för att blogga?????!!!????? JAG får ju betalt för att INTE blogga!!!!!!!!!!

 2. Lövenbloggaren

  Känner igen mig till 100 %. Det gnager i bakhuvudet hela tiden, men man kan ändå inte lägga ned. Bloggen har blivit som en del av sig själv. Tur att familjen har någorlunda förståelse, även om dottern nyligen haft mardrömmar där The S och jag står på stan med händerna i jeansfickorna när hon går förbi och säger till henne:- Vem är du??? Vad skulle en drömtydare tolka det som??

 3. Lotten Lindström

  Känner igen mig fullt ut, jag skulle gärna ha mer av min försörjning genom skrivande, men det är lögn i helvetet att få (bra) betalt för sina skrivna ord. Särskilt så bra betalt att man åtminstone delvis kan leva på det.

 4. Lotten Lindström

  Så sant, dock handlar det nog mycket om att verka inom rätt genre, också. Då måste man nog vara lite mer kommerciell än vad jag är, och det är bara att inse fakta. Jag skulle inte göra mig som modebloggare. *S*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.