Hel och Ren

Tid hos sjukgymnasten!
Arla morgontid.
Skynda klä sig.
I hallen med skor på
KISSNÖDIG!
 

Skyndar in på TOA.
Gör mina behov.
Drar upp allt snabbt.
Hör ett ritchande men
tänker inte på det.

Sjukgymnasten knycklar
jag får en glimt av mig
i spegeln.

GAAAAAAAAAAAHHH
min troslinning har
separerat från 
underdelen!!!

Kära mamma som i himlen är,
hel och ren, hel och ren, hel och ren.
Förlåt – ska genast kasta bort
när jag kommer hem.

 

10 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Haha, ja det är ju mardrömmen:) För några år sedan var jag med om en trafikolycka, hamnade på auten där de klippte upp alla kläder. Fast jag hade ont och var så chockad så var min mesta tanke: Tur att jag är nyduschad har rena trosor och har rakat benen……är man fånig eller är man fånig;)

  2. Smulan

    Hahaha…..visst blir man nyfiken på vad den där sjukgymnasten tänkte?:-)

    Själv råkade jag i stundens hastighet klä mig i ett par stringtrosor när jag skulle till en läkare en gång. Var inte alls min mening men stressen gjorde att det blev som det blev. Lite pinsamt blev det då jag i trosor och behå skulle utföra olika böjningar för att mäta hur mycket min kropp klarade. Och jag svär att jag förbannade mig själv för jag glömde tänka den där morgonen, speciellt då jag förbaske mig var rädd att läkarens näsa skulle fastna mellan julskinkorna då jag böjde mig framåt. Pinsamt men allt gick bra då jag förklarade att jag minsann inte brukar klä mig så här vid läkarbesök.:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.