Byta kompisar

Umgås man med samma vänner och kompisar hela tiden så får man samma resultat av sina kompisrelationer. Jag som är egenföretagare har många vänner som är anställda. Dessa har rätt liten förståelse för vissa av mina utfall som jag gör. Att besöka träffar och ge tips gratis är något som de antingen anser som självklart eller så är det helt konstigt.

Så om man vill komma sig framåt i sitt företagande så håller jag på att skaffa mig vänner som är företagare. De har en annan syn på marknadsföring – när det är värt att bjuda på sig själv för att få något tillbaka etc.
Att inte bli utnyttjad utan att nyttjas i en win-win relation – göra tvärstopp när man känner att man ligger på olika nivåer och inte ta det personligt.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.