gräsklippare vs snöslunga

Jag gjorde adventspyssel i söndags.
Städade av altanen och ställde ihop allt. Det innebär att kuddar och grejs hamnade inne och annat i källaren.

Sedan städade jag under altanen för snöslungan stod bakom släpen och gräsklipparen framför. Så först garderade jag mig med att brorsan eller syskonbarnen säkert skulle ned på byn och fira skyltsöndag.

Så då kunde jag dra ut släpen och ifall jag inte orkade få in den igen så hade jag lite back up där. Me det gick bara av farten – dvs att styra in släpen krävdes mest en massa FART för att komma sig över lilla tröskeln.

Så nu är jag rustad för vinter. Gräsklipparen bakom släpen och snöslungan framför + att jag städat en massa där nere vilket innebär en tur på soptippen.

Typ hade 2 st. urtjänta microvågsugnar – bara sådär.
MEN DET INNEBÄR ATT JAG MÅSTE STÄDA INNE I HUSET 
EFTERSOM 
JAG DRAGIT IN ALLT!!??

Jag gillar inte att städa – men grovfint blir det.

6 kommentarer

  1. Sven.

    Transfomatorerna som sitter i microvågsugnarna borde du ha plockat ur, de går att använda till att ta fri energi ur marken. Googla på ”kapanadze”, så får du se hur det går till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.