Polisen på Facebook

Jag vet inte om de finns på facebook men just i detta ärende så hade det varit bra. På sociala medier SPRIDS DETTA SOM EN LÖPELD:

"SPRID VIDARE!!! Dövstumma dörrknackare i farten och härjar i Tvärålund, Vinden, Umeå, Nordmaling, Bygdeå, Robertsfors, Överklinten, Åkullsjön och Grimsmark. Dom kör en vit skåpbil. Dom är några stycken som delar upp sig och knackar dörr och kollar om du är hemma. Är det ingen hemma åker dom tillbaka och gör inbrott senare. Ser ni dom ring polisen. Dom är redan anmälda. Sprid detta vidare och håll era ögon öppna! Och REGLA dörrar å Fönster. Grannar, hjälp varandra och kolla"

Man kan även följa deras väg eftersom många genom att se vart de varit. En kompis åt mig mitt i samhället fick besök av en döv person som pekade på öronen och ville visa upp nått målat.

Jag vill inte ha besök av dem när jag INTE är hemma, om jag säger då.

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Syrran hade besök av dom i Hissjö, men hon drog bara igen dörren. En person har kommenterat artikeln på vk.se som handlade om detta och skrev: För att ge igen, skriv en egen lapp som det står blind på, hahaa… den var klockren tycker jag, men för att det ska funka måste man ju vara hemma. Nä, vi vill inte heller ha oväntat (oinbjudet) besök då vi är borta, om än vi har gevalia i skafferiet. Ha en fin dag, Lisbet!

  2. Spankywhip Dellamorte

    Men fy sjutton vad obehagligt :/ Dessa typer tycks va överallt. Bara nu i somras så härjade 3 pers (en proper kvinna och 2 män) här i Lycksele. Dom hann göra inbrott i ett par villor innan dom försvann söderut.

  3. MaskrosMorsan ...

    Har också haft dom här och ringt polisen – lämnat beskrivning och fick sen höra att dom rör sig runt ganska stort område här i västerbotten men även nu i norrbotten också…så håll ögonen öppna!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.