Någon ilsknar till – Alejandros blogg

Alejandros blogg fick jag en kommentar när jag ifrågasatte varför politiker mer talar om vad andra säger än att berätta vad de själva står för. Jag fick ett bra svar.  Sedan undrade jag också om just ordet lögn och att man gärna beskyller andra för det men själv tänjer man bara på sanningen. Då ilsknar en av hans läsare till och skriver en kommentar DÄR!!

Kommentaren lyder;

"snacka om lögner lisbet säger:
Lisbet Olofsson är absolut inte rätt person att prata om lögner. Hon vilseledde sina kunder när hon var chef på Xtravaganza. Många människor blev sjuka tack vare detta blufföretag.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=441619"

JAJAMEN, jag ljög. Men det tog rätt länge innan jag förstod SJÄLV att jag ljög och när jag fattade det så TALADE JAG OM DET SJÄLV och gick ut till press och media med mitt eget namn och berättade det.
I februari går vi upp i domstol mot de som först ljög för oss.

Kommentarer av människor som inte ens törs skriva ut sitt namn i en bloggkommentar känns för mig lite SKUMT. 
Men det är alltid roligt att folk TÖRS skriva
fortsätt med det.

14 kommentarer

  1. Henke

    Men vilket trams av en som inte törs namnge sig.
    Du är väl den mest öppna person som går att finna och själklart ljuger inte du hur som helst.

  2. Freddan

    Roligast med dig är att du älskar sådnana här inslag med folk som utger sig vara det ena eller det andra, påstår saker om allt och inget samt tar dig på pulsen och försöker få dig att huka dig.

    TYVÄRR ÄR DET FEL TAKTIK MED A´LISBET – detta triggar bara igång hennes diskussionslust, debatttörst och kommunikationsådra.
    Tänk så lite de vet om dig.
    Du är bäst

  3. johansson

    Ett förtroende kan ta tiotals år att bygga upp men det försvinner snabbare än blixten, ett framgångsrikt företagande bygger till stor del på att kunna skapa förtroende, tyvärr tror jag att du har en hel del brister inom detta område

  4. Lisbet Olofsson

    Svar till johansson (2011-12-10 19:17)
    Jag känner att min egen moral och etik, att jag mår bra som människa går långt mycket före ”förtroende”. Så även om det är raserat så mår jag väldigt bra som person och människa. Jag vet inte alls var jag står i den frågan eftersom jag inte märkt att jag förlorat det. Tvärtom har så många, och så många kollegor i samam franschise verkligen visat tvärtom.

    Vi hade över 600 kunder som lyckades medan de var hos oss. Om man sedan återgår till gamla vanor så uppstår samma problem som innan.

    Konceptet är/var det inte så stort fel på utan det är avtalsbiten mellan franschisetagare och centren och viktklubbarna. Svårighet att gå med vinst fast hög omsättning.

    Idag av 23 center i Sverige är 11 stycken borta efter oss. VD för huvudbolaget har slutat, Etiska nämnden, Företagarna Sverige och branchorg. för franschise säger att avtalet är inte win-win. Det är många åtalspunkter.

  5. Ambassadör för kvinnliga företagare/Becka

    Intressant att prata förtroende och företagande. När man lägger ett företag i konkurs så skapas en turbulent tid. Jag som företagare tänker att man testat något som inte var rätt just nu i tiden. Andra tycker att man är en klant som inte klarar av att driva ett företag och ska lära sig veta hur och inte påbörja ett nytt företag.

    Jag har följt det hela eftersom en bekant till mig driver ett annat centrum som verkligen är på ruinens brant med stora intäckningar. Men eftersom de har ett femårskontrakt sitter de fast och huvudkontoret vägrar hjälpa till.

    Sedan denna skitiga historia om hur lite vinst som centret får ut av de produkter som säljs är ju skrämmande dåligt från HK. Men vad jag förstår är de redigt omrörda och hotar folk lite hit och dit vilket är otrevligt.

    Kämpa på Lisbet och din kollega. Ni har gjort det oerhört bra som dragit detta enormt stora lass eftersom ni var de första som startade och inte har sekretess på alla händelser. BRA GJORT

  6. Edvin

    Jag måste ge er en stor eloge. Hur orkar man, hur håller man sig frisk i själen efter allt du/ni varit med om. Dessutom har du ju annat med dig i bagaget som är av de tunga slaget med dödsfall.

    Du är en otroligt mentalt stark person, allt detta måste ha drenerat dig på energi. Detta märkte inte vi som hade dig som coach eller utbildare. Du är så enormt kunnig och styr med fingertoppskänsla. Tänk på alla ni ”räddade” och som fick ett så mycket bättre liv. Som jag då. STORT TACK.

  7. Lisbet Olofsson

    Svar till Ambassadör för kvinnliga företagare/Becka (2011-12-10 20:02)
    Tack men vi har blött och stött allt i flera varv för att veta att det verkligen blir gjort som vi vill. Det ska kännas bra i magen efteråt och inte lämna något tvivel alls. Det är viktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.