God JULafton

En sak förundras jag över. Många i min närhet säger att de spenderar mindre pengar på julen och på julklapparna men endå så slår handeln rekord på rekord i försäljning.

Talar man inte sanning eller skämms man över
att man endå "KÖPER EN MASSA" jul –
klappar och ger bort. Varför annars säga så?
Många skyler över och säger att de skulle lix
ha fått nya grejer endå så då ger man till JUL!!??

Och varför överskölja sin barn, släktingar med en
massa julklappar till ingen nytta.

När det bästa man har är varandra!!!

3 kommentarer

  1. Millan Eriksson

    Ja du Lisbeth…jag håller med. Julen har blivit en prylarnas tid istället för att njuta av sällskapet av sina nära och kära. Jag har dock inte råd att överösa mina nära och kära, men visst ger man ändå för mycket. Ett par stickade sockar borde vara nog så bra… Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Nog är det så! Men som tur är så har jag ju världens sötaste Viggo som fyller år idag och vi har verkligen fokus på barnens födelsedagar. Julen ÄR och förblir en högtid som ska (enligt mig) gå ut på att man umgås och äter god mat. Får man en liten julklapp så är det en liten bonus bara.
    Dessutom har jag infört sommarpresenter till ungarna som smäller långt högre än julklapparna.

    Hoppas allt är bra med dig Lisbet! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.