Bögar, flator och sen kom idioterna

Alltså på riktigt?! Vad är det med människors sexualitet som är så jävla fascinerande?! Varför är det så intressant med vem folk väljer att ligga med? Varför inte bara acceptera läget att alla inte är heterosexuella. Inte ens i djurvärlden är det så. Personligen så kan jag verkligen inte bry mig mindre, det är helt enkelt inte min sak att bry mig om. Jag har vänner i alla kategorier, hetero, bi, bögar och flator. Men det är inte så jag ser dom, jag ser dom nämligen som människor.

Det vanligaste svaret man får av homofoberna på frågan, vad de har emot tex bögar är: "de tar varann i röven", "fy fan för att packa bajs". Då ställer jag alltid motfrågan, är det bara bögarnas sexliv du fantiserar om eller är det även om mitt?

Det "komiska" här är att många killar gärna skulle ta sin flickvän analt bara de fick chansen. Och inget fel i det om det nu är nåt båda uppskattar, men det är tydligen allt annat än "bajspackande" i det fallet. Det faller under den allför vanliga kategorin dubbelmoral. Varför ens tänka tanken på vad andra gör i sänghalmen? Är det verkligen så intressant.

Sen alla fördomar! Bögar är feminina och flator är manliga. Ja, det stämmer i vissa fall precis som vissa heteromän är feminina och heterokvinnor är "butchiga". Tro mig, har vänner av alla kategorierna och jag tycker om dom precis som de är. Det är väl ändå så det ska vara.

Sen ni kvinnor som vill ha en bögkompis, VÄX UPP! Vänner ska man ha för att man tycker om dom, för att man trivs tillsammans osv. Inte för att de råkar vara gay. Oh my!

Att använda bög och flata som skällsord kan vi också sluta med tycker jag. Det är fan pinsamt att vuxna människor inte kommit längre.

Och nej, homosexuella vill inte ligga med dig bara för att du är av samma kön. Smaken är lika delad bland homosexuella som hos hetero. Inga jävla konstigheter där heller.

DETTA INLÄGG HAR TANKAR AV TUSS SKRIVIT.

JAG HÅLLER MED TILL 100% och ni som följt mig
vet att jag skrivit om detta förut.

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Stefan

    Homosexualitet är onaturligt och omoraliskt leverne. Vår uppgift är att leva man och kvinna på jorden och föröka oss. Jag accepterar givetvis eran åsikt men jag har min åsikt klar.
    Varför blir/är människor honposexuella?

  2. Stjärtpojken

    Hmmm jo du har nog rätt i detta men värst på plocka ut bögar och flator ur mängden och göra deras sexuella läggning anmärkningsvärd är ju just bögar och flator själva. Dom är värst, och klart andra hakar på.

    Värre tycker jag är när bloggare använder ett spam som ger mer besökare än man egentligen har så man får toppa listan. Ingen nyhet att vissa gjort det och gör det.

    Nog om detta. Alla vet vi ju att som videon går ”så är det bögarnas fel” 🙂

    Kram på du

  3. Helena Nilsson Springare

    Och det roliga är att inte ens alla bögar gillar analsex… och att en hel del heterosnubbar gillar att bli analt stimulerade *skrattar* Fast det krävs ju förstås mycket av de flesta män att ens erkänna det.

    Och joooo.. nog är det väl det första man tänker på när man träffar nytt folk?: ”Undrar hur H*N gör i sängen.. och med VEM??” Haha… *not*

  4. Lisbet Olofsson

    Svar till Stefan (2012-04-02 09:15)
    Jag respekterar din asikt och okunnıghet men redan pa antiken fanns manga homosexuella. Sa det ar ınget nytt fenomen.
    Och vad sager du da om alla som ınte kan fa barn – borde inte de fınnas tıll heller

    Sorry sitter ı turkiet med ett deras tangentbord som saknar vıssa bokstaver.

  5. Lisbet Olofsson

    Svar till Stjärtpojken (2012-04-02 15:55)
    Hur vet du det – att de ar vasrt sjalva. (du far satta dit prickar pa a och o for att lasa nu)

    Och vad har spamfilter med detta att gora – bra att du upplyser mig om att det finns sadana men jag bryr mig ınte om detta. Ar ınte intreserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.