Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nya roligheter mest jämt

Nästa vecka är en dag inbokad i Stockholm för genomgång av nya skollagen. Ett antal skolledare av min sort ska gå igenom vissa områden och lämna ett remissvar. Det finns mycket som är bra, men också vissa detaljer som jag är övertygad om att gruppen vill förbättra ytterligare. En föreslagen förändring skulle på sina håll kunna ge rätt mycket kaos.

Sen ville skolinspektionen komma ett par dagar i september, intervjua lärare och elever och se hur vi arbetar med kränkningar. Det var smickrande att höra antydningarna varför vår lilla ickerepresentativa skola skulle vara med bland de fem i Västerbotten som bevärdigades besök. Inte desto mindre ville jag skjuta på de två dagarna. Igår fick jag i alla fall putta iväg besöket in i oktober. September är fullt!

Det är ingen större konst att få tiden att gå.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.