Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nu sitter jag i Dubai

Snabbaste vägen för mig blev en biljett med Emirates till Dubai. Härifrån ska jag åka 1310 med Jet Airlines mot Hyderabad.

Varför jag sitter här och pratar med er istället för att göra en liten rundtur i stan den förmodligen enda gång jag är här, det är att flygbolaget öppnar 0900. Här är klockan snart kvart i nio och jag har fått en timmes sömn på vägen hit. Lite lulligt känns det.

Det skulle kännas bra om man kunde få klarhet i om Jet Airlines har en susning om var väskan som checkades in i Sth finns idag. Hade varit roligt om den kommer med mig till Hyderabad. Har fått ett "överlevnadskit" med underkläder, en t-shirt och lite hygiensaker av Lufthansa, men det förslår lite för det som kan vara kvar av resan.

Där är det bussstrejk från i morgon, kanske hör ihop med oroligheterna kring delningen av delstaten. Jag kommer dit 1805, om allt idag skulle gå bra, och då blir det nattåg vidare. Hoppas att de beställt en plats där man kan sova. Ett problem är att man inte åker som en backpacker. Det är lite för mycket saker med på en sådan här resa.

Hoppas vi hörs mer.

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kalle

    Det tar visst aldrig slut med problem för dig av de mest varierande slag. Snart är du ändå framme, inbillar jag mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.