Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tack Kalle!

Jag har idag blivit offentligt påmind om några av mina försummelser. Lyckligtvis inte om alla.

Kalle i Brån har gått igenom de politiska partiernas lokala hemsidor i Vännäs och inte hittat Moderaternas. Vi har haft en insomnad sida som tagits bort och nu hänger färdigställandet av den nya närmast på det jag tagit på mig att göra. Med Kalles inlägg finns ingen återvändo, det är bara att börja leverera till vår unge hungrige webbmaster.

Skulle jag anföra något till mitt försvar vore det kanske att jag i alla fall skrivit Några nätbaserade rader om Moderaterna i Vännäs då och då. Påmint om vår existens och både inbjudit till och rapporterat från olika evenemang. Vårt parti har inte fört en helt tynande webbtillvaro på sistone.

Men, klart att Vännäsmoderaterna ska ha en aktuell och informativ hemsida. Nu när Kalle triggat oss höjs ambitionerna förstås.

Kalle själv är till skillnad från vissa andra  ruskigt snabb. Läser jag rätt på Vännäsbloggarna  har han nu på morgonen hunnit bli både centerpartist och folkpartist. Självklart hoppas jag att han håller styrfarten uppe så att han snart landar i rätt parti.

I Nya Moderaterna finns en socialt medveten och en konservativ ådra, liksom rättsmedvetet och samhällsekomomiskt tänkande. Allt det där finns även hos Kalle. Han skulle inte bli den förste f.d. socialdemokraten hos oss.  😉

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Du är rolig du, Jan Nilsson på Kyrkbacken. Så heter väl området, där du bor, eller hur?

  Sedan får väl jag se, vilket val jag gör, sedan jag sett er webbplats. I och för sig är det dock uteslutet att jag väljer parti utifrån hur bra eller dålig deras webbplatser är.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-04-08 13:48)
  Japp, jag är kyrkbackare.
  Jo, jag förstår nog att du gör grundligare analyser än utifrån webbplatsen. Så pass känner jag dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.