Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Mot nya mål. Det är konstigt hur det dyker…

Mot nya mål. Det är konstigt hur det dyker upp nya saker när man ska iväg på resa. Imorgon 0630 ska vi iväg mot Stockholm och Europa med Mariaskolans högstadium. Det är små detaljer som poppar upp hela tiden. Spännande är det. En dryg fjärdedel av eleverna har inte varit utomlands förr. Då är det förstås en alldeles särskild upplevelse att göra 600 bussmil och bl.a. se några stora huvudstäder. Det är en pedagogisk resa, inte en traditionell skolresa. Men det är klart att det finns en del nöjen inplanerade också. Går det som tänkt kommer vi att berätta lite vad som sker i "Mariaskolans reseblogg" härpå VK-bloggen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.