Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Första dagen


Det blev en intensiv och intressant första dag på Eductus i går. Fast känslan förstås nästan var mer av PRAO än ledarskap. En klok regionchef har gett mig en introduktion och goda och ”återhållsamma” råd för första tiden. Det finns mycket att lära sig kring teori, praktik, avtal och projekt, men Rom byggdes inte på en dag.

Och så alla människor, både de engagerade medarbetarna och deltagarna. Igår mötte jag både unga och klart mogna människor som jobbar mot etablering och/eller ett arbete. Det blev både lite workshop, annan gruppverksamhet och enskilda möten. Det är inte meningen att jag ska bli alltför ”operativ”, men mötena med dem verksamheten finns till för är viktiga för mig.

En deltagare sa något särskilt göädjande som det var inspirerande att få höra så här vid vid starten. Jag hoppas vi ska kunna göra det han sa till verklighet för alla som kommer till oss.

Det här känns bra.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.