Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hotar Finland Ryssland?

Den nutida ryska statsretoriken är ibland ett eko från en avlägsen tid man aldrig trodde skulle kunna komma tillbaka. I artikeln länken går till påstår förre FSB-chefen (fd KGB) att Finland hotar Ryssland genom att finska nationalister infiltrerar Karelen.

Man fattar inte att så många av det ryska folket kan hålla med. Man vet iofs inte hur många som i verkligheten gör det, men ropade folk på röda torget faktiskt det som står längst ner i artikeln vid onsdagens firande av Krim-ockupationen, då har vi nog ännu ett kvitto på att det är tid att ta konsekvenserna av det man ser. Utan att tappa fattningen och utan att bli rädda.

”…Krim är vårt och nu tar vi Polen och Finland”.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.