Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vännäs tryggast i AC län


Allt i tidningen är sant, va?

Vännäs är tryggaste kommunen i Västerbotten, enligt den här sammanställningen.

Det skulle kunna vara en förklaring till att jag känner mig så väldigt trygg att jag i dagens läge nästan skäms. ”Problemet” är dels att jag känner mig klart trygg nästan var jag än vistas och dels att den här sammanställningen tycks vara mindre pålitlig.

När man ser att alla våra storstäder kommer långt bättre till än t.ex. lugna, trygga Åsele och Lycksele, då förstår man att statistiken som så ofta spelar oss ett spratt. Man räknar även olyckor av olika slag och man kan tänka sig att kommuner med fler äldre äldre kan ha lite fler fallolyckor och annat.

Men jag lyfter gärna ändå att Vännäs inte bara är tryggast i länet, men också ”är tryggare” än alla storstäderna. 🙂

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Nu hör undersökningen kanske inte till de allra mest grundliga och exakta….om man säger.
   Men vad gäller Vännäs tror jag den absolut. 😉

 1. Anders Eriksson

  För en del år sedan (kanske runt 2004)pratade jag med en kristen polis och han talade med mig om Väckelse arvet(och Väckelse kristendom) och dess goda frukt som märks i bla delar av Västerbotten, Tro Omvändelse Helgelse ger god frukt som påverkar omgivningen.Bibeln är ljuvlig Bok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.