Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ingen höjd skatt i Vännäs


Det är en mycket gammal ”nyhet”, men många tycks ha missat att vännäsborna slipper skattehöjningen på 5 öre. Den som höll på att bli verklighet på grund av ett förbiseende vid skatteväxling mellan kommun och region. Senast idag kom saken upp med en fråga om höjningen var ”medveten”.

Missen kunde tack vare snabbt agerande åtgärdas innan nyår. Kommunalskatten som relativt sett slår hårdast mot låginkomsttagare ska inte höjas utan debatt och politiska beslut. I Vännäs inte alls. Inte ens fem öre.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Bergis

  Vänta och se. Många marockanska och afghanska människor vid gränsen mellan Turkiet och Grekland vill nu trava upp till Sverige för att åtnjuta bidrag för sig och sin föräldrar. Kan inte Grekland hålla gränsen tvingas lilla Vännäs ta emot fler snart.

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Så är det.
   Hade du någon kommentar till kommunernas andra riktigt stora utmaningar som inlägget till största delen handlade om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.