Om Josefin

Om att det är färdigpysslat

Hela helgen har vi haft pysselverkstad här i Vännäz city, men nu börjar vi faktiskt bli klara och ska väl börja röra oss tillbaka till stan på ett par timmar.

Señor Basti har putsat, skruvat, oljat och fipplat en jävla massa med radiogrammofonen sedan i går…

 

… och nu ser den ut så här! Skivspelaren är borta och i hålet där den satt sitter det nu en figursågad spånplatta. Jag tapetserade över alltihop, och där kommer fjärrkontroller och handkontrollerna till tv-spelet i framtiden att vila kungligt.

 

Skåpet, som först såg ut som ett snorgrönt hej-kom-och-hjälp-mig från Ellos, är numera femtiotalsturkosblått (ni fattar) och har fått tapet i ryggen. Hade någon slags drömtapet i gammskall’n med pippifåglar och körsbärsblommor som motiv, men det här blev ju minst lika bra. Är faktiskt helt sjukt nöjd med allt vi har åstadkommit (även om det aldrig hade gått utan morsan, Göran och deras gigantiska garage, men det behöver ni ju inte säga till någon).

5 kommentarer

  1. Lena Strömberg

    Grammofonen blev ju jättehäftig och kommer att passa bra, dessutom praktisk. Skåpet är ursnyggt och tapeten går bra. Den andra tapeten du pratar om, tror jag är en sån som jag har i mitt supersnygga kök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.