Om Josefin

Om en dag med mammaskatten

Häj, häj.

Några haters har tyvärr inte hört av sig, men lika glad för det är jag, för i morgon eftermiddag ska jag intervjua en tjej med diagnosen bipolär sjukdom som verkar hur cool, spännande och härlig som helst. Ska även åka upp till sjukhuset och träffa en sektionschef och en vårdare inom psykiatrin som ska berätta hur de jobbar med bipolära patienter. Så. Djävulbergst. Intressant. Om ni som avskyr mig, eller andra bloggare, skulle vilja höra av er i framtiden så går det så klart bra ändå. Ni är också spännande.

Min mamma är en sådan där människa som typ haft tre sjukdagar sedan hon började jobba i spädbarnsåren, men efter att hon nästan strök med i juni så har hon tack och lov valt att vara sjukskriven ett tag. Hon är dock redan så uttråkad att hon håller på att bli knäpp, och tog därför tåget in från Vännäs för att hänga med mig i dag. Vi har handlat, fikat, glott på folk och sedan ätit middag tillsammans med min bror. Vi har även letat efter såna där skor som formar röven när man spankulerar. Någon som morsan känner har tydligen såna och beskrev känslan av att gå i dem som att vara ute och promenera på fyllan, och det låter ju minst sagt roligt.

5 kommentarer

  1. kola

    Du är en lysande, strålande, himmelskt härlig skribent! Fortsätt så i all framtid. Går du nåt slags journalistutbildning? Om så, aktarej så att du inte tyglas. Vårda ditt galna språk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.