Avstämd, nedstämd

Varit på möte med handläggaren från FK, "chäfern", en tjej som har hand om omplaceringar och läkaren.

Avstämningsmöte.

citat från Föräkrinskassans hemsida:

"Avstämningsmötet är en metod som Försäkringskassan använder för att tillsammans med patienten utreda och bedöma det medicinska tillståndet, arbetsförmågan och möjligheterna till eventuell rehabilitering."

(här är adressen; http://www.forsakringskassan.se/sjukvard/rehabilitering/avstamningsmote)

Det blir nytt möte den 19 oktober och då planeras för arbetsträning…

Jag har ju hintat tidigare om att jag inte mår så bra just nu och det gör jag inte.

Mycket händer i livet och att arbeta sig tillbaka från en sk "utbrändhet" är oerhört jobbigt.

Man förändras och mycket kommer till ytan…

Tidigare har alla sagt att jag "ser så fräsch ut ändå", men idag, sa flera att jag såg nedstämd ut…

Och det är jag, verkligen…

Jag gjorde ändå som jag planerat, följde med chefen tillbaka till jobbet och drack lite kaffe och träffade flera av arbetskamraterna och det var bra – första gången sedan i slutet av januari…

Jag har tappat de "energikällor" jag hade, så jag behöver nya att tanka ur och jag har nog hittat några:)

tur att maten går som på räls, i såna här perioder – det enda som kan bli tokigt är att det blir många rena proteindagar:p

Träningen idag blev;

hundrundor i morse på 1,15,58 och 5.08 km och så gick jag en stärkande promenad nu i eftermiddag, medan kycklingen stektes i ugnen på 42 min och 12 sek.

På det så blev det min lilla cirkelträning:

Första set; 9 armhävningar, 9 lyft för utsida höger lår, 9 rumplyft, 9 lyft för utsida vänster lår, 9 raka sit-ups, 9 sneda situps höger sida, 9 sneda situps vänster sida och så 9 lyft för vänster utsida lår.

Andra set; 11 armhävningar, 11 lyft för utsida höger lår, 11 rumplyft, 11 lyft för utsida vänster lår, 11 raka sit-ups, 11 sneda situps höger sida, 11 sneda situps vänster sida och så 11 lyft för vänster utsida lår.

Tredje set; 8 armhävningar, 8 lyft för utsida höger lår, 8 rumplyft, 8 lyft för utsida vänster lår, 8 raka sit-ups, 8 sneda situps höger sida, 8 sneda situps vänster sida och så 8 lyft för vänster utsida lår.

Fjärde set; 8 armhävningar, 8 lyft för utsida höger lår, 8 rumplyft, 8 lyft för utsida vänster lår, 8 raka sit-ups, 8 sneda situps höger sida, 8 sneda situps vänster sida och så 8 lyft för vänster utsida lår.

Och så avslutade jag med 11 armhävningar – minst…

 

4 kommentarer

  1. Mona

    Vad du är strong som kämpar på med kosten och motionen fast du inte mår tipptopp.
    Jag har en tillfällig svacka idag, men det berodde ju på att jag sovit så dåligt. Imorgon är jag nog lika knäpp och uppåt som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.