Linnéa Olsén, Obbola

IKEA!

Jag fullkomligen älskar IKEA, så synd bara att när jag äntligen får med mig maken på en IKEA resa så är jag magsjuk. jag kallsvettas, hulkar mig över möblerna och mår allmänt pyton.

Jag träffade dessutom en slags kollega där (han är inhyrd från ett annat företag till mitt jobb) och jag tror att jag var ganska otrevlig, jag kände mig som om jag tyckte han var något som katten dragit in. Helst så ville jag bara be honom gå därifrån och låta mig kallsvettas och vara kräkfärdig ifred, men han är ju verkligen jättetrevlig så jag försökte verkligen. Jag tror jag misslyckades! Oj vad han måste tycka att jag är konstig.

Vi skulle prata med en Köksplanerare för att diskutera lite över hur bänken till köksön skulle se ut och jag kallsvettas hela tiden, vill bara därifrån och när hon frågar mig om vad jag tycker så tittar jag på henne, vill egentligen bara spy på henne men säger till både min och makens stora förvåning: Ja, bestäm du. Jag vet inte…??

Maken blev förvisso strålande glad, vi spenderade inte alla pengar vi har just denna måndag. Men ändå. Nu när jag är hemma och mår betydligt bättre så kommer jag ju på alla dessa "måste ha grejjerna". Porslin som bara skulle vara så snyggt i vårt nya kök, nya bestick istället för våra gamla. Ja, you name it, jag vill ha det. I dag i alla fall. I går?? Nej, då ville jag bara hem.

HUUUUR kan man må så dåligt när man är på IKEA???

Vad köpte jag då (för lite köptes i alla fall, det måste erkännas)? Jo, vi köpte nya gardiner till vårt nya kök. Vita jalusigardiner. Supersnygga och det gör vårt kök precis så där lantligt mysigt som jag vill ha det. Sen lite annat smått och gått, lite doftljus, servetter, lite lampor osv.

I morgon (eller, egentligen så är det väl idag då det de facto är onsdag nu när jag skriver detta) så kommer mina mellanprinsar hem igen. Åh vad jag längtat och Åh vad Affe har längtat.

Nu skall jag försöka få lite sömn!

Kram vänner, släktingar, kollegor, kända & o(ö)kända!

En kommentar

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Ve och fasa! må dåligt på IKEA! tanken svindlar……. Jag har inte kommit mig dit ännu men har insett att det finns ett liv efter semestern också så chansen är inte borta ännu……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.