Linnéa Olsén, Obbola

Någon kom och

drog upp min sönderrostade skruv, stoppade en krona i mig och sa: Börja städa för tusan, för idag har jag flyttat möbler som en besatt.

Jag Flyttade upp Ebbes alla leksaker till Affes rum och sen började jag med plockningen av leksaker… herremingud vad saker de där ungarna har, eller. Egentligen så är det Affe som har mycket prylar. De tre andra barnen dumpar sina gamla avlagda, trasiga saker på honom och han, glad och lycklig över att han får något som tillhört sina coola brorsor tar emot.

I praktiken så innebär det att jag har idag kastat, kastat och återigen kastat grejjer. Jag har även gjort i ordning en säck med småbebisleksaker som vi antingen skänker till någon av barnens förskolor eller till någon som har en lämplig bebis i lämplig ålder?? (det är lite grann duplolego, gosedjur osv).

Som det är nu, så kan ingen mänsklig varelse komma hem till oss då det är grejjer precis överallt, men kom igen på onsdag eller torsdag. Då minsann!!

Jag fick ett samtal av Noah som är i Arvidsjaur hos en av hans bästa vänner Felix, Noah och Felix hade varit i Boden på badet där, sprungit runt och tyvärr halkat så olyckligt att Noah slog av en tand! Trots att de var i Boden (eller kanske just därför?) så tog det bara någon timme så var tanden lagad, Noah glad och jag överlycklig!

Nej, nu skall jag kasta mig i soffan, pusta ut och samla krafter inför morgondagen:-)

Ps: Om det är någon som vill, så kan jag senare lägga in lite bilder på exakt hur mysigt mina fina pojkar fick sina rum?! Just let me know!

3 kommentarer

  1. Maria ([email protected])

    Hej vännen !
    Dukti’ Du!! 🙂
    Klar jag vill se bilder… Vore iofs trevligt att se live också, om det hinns med.
    Hm, duplolego..? Lillan är ju väldigt förtjust idet… *blink, blink.
    (maken blir säkert lika glad att jag småfiskar, hihi)
    Här jobbas det som aldrig förr. Är så kort om folk, så det brinner snart i tangentbordet, för att inte tala om geniknölarna… 😉
    Ha det gott!
    Kram Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.