Linnéa Olsén, Obbola

Hur kommer det sig

att när jag har semester eller är ledig så gör jag ingenting? Jag slöar framför datorn eller om vädret tillåter så är jag ute och pysslar på i trädgården, men baka bullar? Baka bröd? Städa? Nja.. det lyser med sin frånvaro minsann.

Men nu, idag när Affe är hemma och sjuk? Ja, då bakas det bröd, städas och plockas medans Affe ligger i soffan och ser på "bompa".

Jag är snart klar med två långfrallor och funderar skarpt på att baka även limpor. Jacks rum?? Behövs inte det en ordentlig grovrengöring?

Källaren? Ja, säkert även där. Det kan jag göra medans bröden jäser.

Ge mig ett förkläde och en hylka så att jag känner mig som hemma:-)

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Maria ([email protected])

    Hej vännen!
    Dukti´Du, som vanligt…!
    Lustigt det där, men hemma hos oss har vi också kommit igång. Kan det vara att hösten är på intågande och man liksom vill ’boa till det’!? (lite som när man väntar bebis, fast det gör vi Icket, för att dementera direkt, haha)
    Men baka bröd, herregu’ kör inte maken för nåt visst brödmärke..? 😉
    Vi kanske skulle bokat klipptider, unnat oss lite shopping, kanske käka lunch och ta ett glas vin nån lördag så här inför kommande cykelfesten…? Vore väl trevligt!?

    Vi hörs!
    Kram Maria

  2. Anne-Marie

    …men visst känner man sig ganska duktig. Barnet är omhändertaget och mår gott framför TV / video och man får vara världens bästa mamma och bjuda barnet på hembakt bröd. Kan det bli bättre?

  3. Mor

    Jag tror att men blir effektivare när man har tidsbegränsning. På semestern kan man skjuta upp saker o ting . Jag kan känna mig väldigt kvinnlig/moderlig när jag bakar och serverar rykande färska bullar/limpor till familjen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.