Linnéa Olsén, Obbola

Lunchfunderingar…igen!

Så, en ny vecka, nya möjligheter.

 

Jag kom fram till idag att denna vecka skall bli en superbra vecka.

 

Jag tänkte börja med att städa upp lite grann i min skalle. Ta bort alla negativa tankar och implementera de positiva istället.

Vad är det med oss kvinnor egentligen? Vad är det för magiskt som gör att så fort en man tar ton så tystnar vi? Det, det tänker jag sluta med.

Nu är ju jag ingen tyst och försynt liten tjej som inte törs säga vad jag tycker. Men, det kan alltid vara bra att sätta rimliga krav på sig själv till att börja med.

Vad mera?

Jo, jag tänkte starta mitt helt och hållet 100% iga nya liv denna vecka.

På mitt arbete har vi tillgång till ett gym… tror ni att jag har nyttjat möjligheten att träna där…gratis? Aldrig! Det är det slut med nu. Nu kommer jag att nöta ut maskinerna så fort jag får möjlighet till det. Jag startar i morgon…på lunchen kanske?

 

Jag tänker försöka att säga något ärligt och positivt till mina vänner varje dag. Jag tror att om jag ger positiv feedback så får jag det tillbaka. Bra Karma ni vet!

 

Vad mer? Jo, minst en sak om dagen skall jag slutföra hemma (renoveringsmässigt vill säga). Det spelar ingen roll hur litet det är, bara det att jag slutfört det. Eller påbörja ena dagen och slutföra dagen efter.

 

Nu är mina lunchfunderingar slut för idag!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.