Linnéa Olsén, Obbola

Lördags funderingar.

Ja, vad gör man en lördag som denna då?

Jag har faktiskt redan varit ute och tagit mig en underbar snabb promenad genom byn. Det är ljuvligt vackert ute och luften känns så kall, klar och härlig.

I går var det en prövningarnas tid. Barnen hade laddat upp med chips och vi satt hela familjen och såg på tv. Jag stod ut, jag höll mig, jag fokuserade på allt positivt som kommer med ett bättre leverne.

I kväll blir det en ännu värre kväll, det är lördag, själva "grande finale" hemma hos oss. Vi gör god lördagsmiddag, sippar på lite vin och vi brukar hålla oss kvar vid middagsbordet i flera timmar. Det är även i kväll som lördagsgodiset kommer fram. Klarar jag denna kväll så klarar jag allt.

Jag vet att jag fixar det, men det kommer att bli tufft.

 

4 kommentarer

  1. Catharina

    Heja heja Linnea! Du fixar det! Vet inte riktigt vad du vill med det bättre måendet men antar….Det är värst i början sedan brukar det gå som på räls. Själv gick jag med i cambridge tillsammans med en kompis för att få en kickstart. Vet inte än hur det fungerat men hoppas det gör lite för mitt bättre mående……….Många kramar!

  2. Mor

    Utmaningar är svåra ibland! Du klarar detta med glans, Du brukar lyckas med det mesta ,jag vet! Har du bestämt dig och vill med hela ditt hjärta så kan du göra underverk.
    Jag / vi är så in i baljan stolta över dig!
    Ove hälsar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.