Linnéa Olsén, Obbola

Av mina kära föräldrar har jag fått

underbara gåvor i genetiskt arv.

Av min käre far:

Tendensen att bli överviktig. Kort, dåliga knän, torr hy och snygg potatisnäsa!

Av min kära mor:

Förmågan att redan vid den tidiga åldern av 25 år bli gråhårig!!

Så nu, eftersom det var ett tag sen jag färgade mitt hår så sitter jag nu med färg i håret. Jag ogillar verkligen skarpt att vara tvungen att färga håret var och varannan vecka.                                                                                                                                            För När jag fick förmågan av min Mor att bli gråhårig tidigt, så fick jag som kompensation av min far, gåvan att ha hår som växer som ogräs med en kvalite som är starkare än hästtagel! OM så inte detta var nog så rinner färgen av mitt hår med ett jämnt intervall av två veckor! Ja, Ibland så är det roligt att vara jag.

Försök nu att se bilden av mig framför er:

Kort, överviktig, extremt torr hy som fnasar varje vinter, en stor potatisnäsa som stoltserar i mitten av ansiktet. grått långt hår!

Ja…Fanns det inte häxor i Obbola tidigare så finns det nu i alla fall!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Mor

    Arvet blev lite snedfördelat tycker jag, alltför mycket från din/er far. både bra och mindre bra. Jag tycker att ni är snygga, kanske för att han var snygg i din/er ålder.

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2009-10-17 20:00)
    Ha, ha!!
    Jag var lite irriterad på mitt jäkla hår bara när jag skrev det där. Jag tycker inte att jag gör annat än att färga det i tid och otid. Detta har jag då hållit på med sen jag var 25 år. Så lite less är jag nu. Jag kan inte heller låta det gråa växa ut då det ser riktigt taskigt ut.
    I-landsproblem, jag vet:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.