Linnéa Olsén, Obbola

Leos Lekland & bruten fot!!

När min stackars ömma stjärt började på att kännas lite bättre på torsdagen så tog jag med mig hela ungskaran och en kompis till Noah för att dom skulle få rasa av sig lite grann. Dom har nog inte haft det så roligt med en mamma som bara hasat sig fram, plockat lite här och lite där. Så, jag tänkte kompensera dem lite.

Jag ( som hade lite svårt att sitta ned) spatserade omkring och kikade på alla glada barn när Noahs vän Simon kommer till mig och säger att Noah har gjort sig illa.

Jag går dit och ser Noah klamra sig fast vid en av mittpelarna med ena foten hängandes, sladdrandes som om det enda som höll foten fast var sockan.

När ens barn gör sig illa blir vi mammor (& pappor också för den delen) som tigrar. Vi får en oanad styrka och jag bär Noah till närmaste stol, drar försiktigt av honom sockan och konstaterar att foten är bruten. Det blev ilfart till akuten med ambulans för Noahs del, småbarnen fick vara hos mormor tills pappa hämtade och Noahs stackars kompis fick vara på akuten med oss.

Noahs fot är av just där tillväxtzonen är och det blev en ganska lång operation som lyckades. Som tur var.

Nu har vi just kommit hem och jag känner mig lite groggy, Noah har jätteont men är så duktig.

Det enda Noah sa var:

Men jag lyckades göra framåtvolten två gånger innan så jag är ganska nöjd.

Min son är en hjälte…han är så duktig!!

 

6 kommentarer

  1. Maria

    Ja nog är han en kämpe..!
    Stackarn, vilken otur. Hoppas han mår bättre idag och har mindre ont.
    Kram från familjen K.

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Maria (2009-11-02 08:36)
    ja, han har faktiskt mindre ont lillvännen. Han får dock stanna hemma även i morgon men på Onsdag…då kickar allt igång igen. Förhoppningsvis sista hemma dagen detta året:-)

  3. Nina

    Stackars stackars Noah! Ni har verkligen varit otursförföljda på sistone. Hoppas han kryar på sig snabbt (ungar brukar ju ha en förmåga att göra det) och hoppas även att du blir bra snart. Trevlig helg!

    // Nina

  4. Linnéa Olsén

    Svar till Nina (2009-11-06 15:40)
    Hej Nina!
    ja, tack.
    Noah är verkligen lite besviken. Han missar ju en massa matcher som han verkligen vill spela. Men, nästa säsong så kommer han igen. Men, vad är det jag hör om er då?
    Skall vi bli nästgrannars? När då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.