Linnéa Olsén, Obbola

Nätstrumpor i öronen.

Jag tror att jag börjar på att bli gammal.

Mina öron hör precis vad som helst nu förtiden, helt orimliga saker som min omgivning absolut inte skulle säga:

Eller, vad sägs om detta:

-Hörru, kan du hämta en nätstrumpa till mig. Jag är så täppt i näsan och det blir ju bättre om man tar lite nätstrumpor i näsan…!

Efter en kort ordväxling så kommer vi fram till att det var nässpray och INTE Nätstrumpor som skulle in i näsan. Jag tyckte att det lät lite konstigt att nätstrumpor skulle ha en sådan magisk inverkan på täppta näsor. Men, vad vet jag?!

Hm, Undrar om jag måste ta diskborsten och göra en storrensning i mina öron

5 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Känner igen det där, vet inte hur många gånger jag missuppfattar vad yngsta dottern, Niccolina, säger. Sist var i går då hon sa att hon ville ha en ”bad hair day” mössa, jag tyckte hon sa en baddahaddamössa, hon suckade djupt. Ha det gott!

  2. mor

    Ha,ha,ha ja kära barn, många gånger som vi missuppfattat varandra, kommer ni ihåg Israel?? eller ”oblyga ben i korridoren” betyder har mobilen med mig skolan!!!

  3. linda

    Tänker på ett tillfälle när jag bodde i stan och besökte en icabutik (obbolabo i själ och hjärta som jag är trodde jag att alla sådana hade apoteksvaror i butiken) och då täppt i näsan frågade efter näsdroppar… Den stackars kassörskan tittade konstigt på mig och sa sakta… HMMMM, NÄTSTRUMPOR… NÄE, DET HAR VI NOG INTE… HI HI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.