Linnéa Olsén, Obbola

Om natten, sova och en bok…

Japp, nu jobbar jag.

Jag skulle naturligtvis föredra att ligga i min varma säng och sova men jag sov några timmar innan jobbet så jag klarar mig hela långa natten.

Jag har redan hunnit läsa ut en bok. Hm..jag vet inte om jag berättat det men jag är faktiskt en JÄVEL på att läsa böcker snabbt. När jag var liten, en sisådär 7 år o bodde i Sundsvall så hade jag lånat flera stycken, tjocka böcker (naturligtvis inga bilderböcker utan alla var kapitelböcker) så fick jag inte lämna tillbka dom när jag kom knallande med dem efter bara några dagar. Bibliotekarien tvivlade på mig när jag sa att jag visst hade läst ut dem:-)

Sen vande hon sig nog. Nackdelen med att läsa så fort som jag gör, det är att inga böcker räcker länge. Jag bara läser o läser o läser, tills de tar slut. Vilket de oftast gör inom bara någon timme (förutsatt att jag får sitta ifred då).

Nå, Adlibris är ju billiga och snart är det ju bokrea *tjohooo* Sen så är ju biblioteket en guldgruva!!!

En annan nackdel det är att det är nästan ingen i min släkt som köper böcker till mig i födelsedagspresent längre, för oftast så har jag redan läst dem. Min Bror A (han i Falun) han brukar dock vara duktig på att finna böcker till mig. Sist så fick jag en biografi om en männsika som jag aldrig hade hört talas om. men, den är säkert jättebra. Jag skall snart läsa den…snart!

Nej, nu har jag slösat med tid länge nog. Nu skall jag arbeta lite grann.

Puss på er!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.