Linnéa Olsén, Obbola

Korkade jag…

Jag förstår inte varför jag inte bara stänger av telefonen när jag skall sova efter ett nattvak?

Nejdå, istället så lägger jag den bredvid mig på nattduksbordet så att jag verkligen kan se vem det är som ringer och väcker mig när jag sover. För herreminskapare vad det har ringt nu på morgonen. Det värsta, det absolut värsta…det är att det är ju inte ens deras fel att jag vaknar. Jag får ju skylla mig själv som är så korkad att jag lägger telefonen så nära mig när jag borde sova!

Jag vet inte vad jag skall skylla på…Om jag ens har något att skylla på? Tillfälligt avstängd hjärna kanske?

Nu skall jag hämta barnen sen måste jag nog ta en omgång med dammsugaren här hemma. Den verkar INTE ha blivit använd nu när jag jobbat!

Puss & Kram!

 

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Jag har min telefon på ljudlös när jag sover på dagtid.. fast det är bara det att jag missar massor med samtal ändå, eftersom jag oftast kommer på det först på kvällen igen haha.. ”undrar varför telefonen är så tyst?” man är alldeles för nyfiken när man ska sova också 😀 iaf jag!!

  2. Lisbet Olofsson

    Man funkar nog inte 100% när man kommer hem från jobbet och då lämnar man telefonen på. sedan är man för trött att ändra på det när man lagt sig.

    Och som Helena säger – man glömmer att HE på den.

  3. Linnéa Olsén

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-22 16:09)
    Haha!!
    Ja, inte är man som en riktig människa inte när man kommer hem på morgonen.
    Vet du att det finns en grupp på Facebook som (tror jag i alla fall) heter: ”He, det mest användbara ordet som finns” Eller något liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.