Linnéa Olsén, Obbola

En helt vanlig onsdag hemma hos oss!

Minsta älsklingen hostar och kraxar. Han låter som en liten kråka när han pratar och hans lilla söta panna gör "jätteont mamma".

Det är synd om honom.

Nå, mamman finner råd som kan trösta även den sjukaste lilla prins. I går var jag på Maxi och handlade när maken ringde för att berätta att sonen var sjuk så då inhandlades det:

* Halstabletter

*Coca-Cola

*En Svamp Bob Fyrkant tidning

*Samt strutglass.

För, när man är sjuk så är det jättesynd om den personen. Då får man sånt. Även om det är mittiveckan.

 

 

I övrigt så händer det inte så mycket. Jag hann göra lite grann på min lista igår.

Jag städade (KORS I TAKET), plockade undan i köket, ringde en potentiell arbetsgivare (som dessvärre inte svarade men jag försöker idag igen) samt satt en hel massa tid vid datorn och terroriserade alla mina vänner på Facebook med You-Tube filmer.

Det blev en salig blandning av Poison, Manu Chao, Leonard Cohen & Tenacious D. Jag tror att de var ganska så less på mig till slut. Undrar just hur många som spärrade flödet från mig:-)

Puss & kram

 

8 kommentarer

  1. Linnéa Olsén

    Svar till Heidi Piisinen (2010-02-24 10:09)
    Ja,det jobb jag söker nu är på Friends som föreläsare. Jag hoppas att jag i alla fall blir kallad på en intervju men, med dagens läge så vet man aldrig.

    Jag är ju som sagt inte främmande för att jobba med vad som helst även om det skulle kännas Gött att jobba med något som innefattar min utbildning (Bibliotekarie/Informationsvetare).

    Just nu så jobbar jag ju extra inom vården men, det är som sagt tidsbegränsat…

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Heidi Piisinen (2010-02-24 10:32)
    Ja. Min utbildning är dessutom ganska bred (fast det kan låta som om man begränsat sig rejält när man läste till Bibliotekarie:-))Så jag söker de flesta jobb som jag är kvalificerad till!
    Vad skall du Doktorera i?
    Själv så har jag absolut inga sådana ambitioner…inte i dagsläget i alla fall.

  3. Arne SF

    Jag minns när farfar Ture kom hem med en tablettask när jag var sjuk, det gjorde gått. Hälsa Affe och ge honom en värmande kram och säg att det går över till han ska gifta sig. Det sa alltid farmor Edith när man hade en krämpa= olika ”approacher” I say!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svampbob funkar jämt 😀 Viggo har också varit lite rasslig i halsen och då kan man ju vara för sjuk för dagis, men för frisk att vara hemma. Uttråkade ungar i den åldern är ju inte alltid så lyckat. Och idag… *trumvirvel* Så har JAG städat 😀 ganska mycket faktiskt! *nöjd*

  5. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-24 17:40)
    Ja, hela långa dagen har vi läst Svampbobtidningen, sett ”bompa” på tv´n och Affe fick hjälpa mig att hacka (hugga om man skall vara petig) morötter.
    inget städ idag, däremot i går:-)
    Vad duktig du är…jag säger ju att du boar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.