Linnéa Olsén, Obbola

Vilodag & dans i köket!

Söndagar skall väl vara vilodagen va? Jag skall med andra ord inte ha dåligt samvete för att jag istället för att springa runt huset eller byn som en galning bara ligger i soffan. Blippar med fjärrkontrollen och lyssnar på mina barn som leker.

Det dumma, det är att varje gång jag sätter mig vid datorn så ser jag ut genom mitt (förvisso väldigt skitiga så därmed lite svårgenomskådligt) köksfönster och ut på taket. Som är täckt av meterhög snö. Egentligen så borde jag ge mig ut och skotta lite snö från taket, eller skotta snö från parkeringen, eller ja, göra något konstruktivt. Så att det dåliga samvetet inte blir så dåligt längre och man kan slappa med Gott samvete.

Bla, bla, bla… vilket slamsigt inlägg detta blev då!

Nej, jag måste göra något. Jag blir så förvanskligt rastlös annars.

Kanske V vill bjuda sin väninna på lite kaffe så att jag kan skvallra om kvällen hon missade? Fast, då måste jag ju in till stan. Vill man det?

Hyra film kanske?

Näe…IcaHäriByn har inga nya filmer så då måste jag antingen till Holmsund eller till Stan, igen!

Nä, jag tror att jag sätter på lite Spotifyed, dansar och sjunger med ungarna i köket och är glad över att det är söndag! Och Vilodag!

 

2 kommentarer

  1. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-28 21:44)
    Haha!!
    Ja, själv blev jag privat chaufför till min äldste son som ICKET kunde ta bussen hem från sin käresta. Nej då…Den ömma modern fick gott sätta sig i Svarta döden och hämta prinsen! Hmpf!

    Hoppas du får sova gott inatt, att Viggo sover gott, det förmodar jag. Nöjd och glad efter kalasandet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.