Linnéa Olsén, Obbola

För mycket kvinna?

Hm?

Kör lite dubbelt! Bara ett litet tag kanske!

Polygami…
aka Månggifte.
Nej, det är nog inget för mig. Jag försöker att tänka mig in i de systemet men nej, det skulle aldrig fungera. Jag är alltför svartsjuk, för egoistisk, för kärleksfull för att kunna vara "kärleksfull" på vissa, speciellt för mig utsatta dagar.
Nej, Linnéa, nu, idag är Berta här. Sen på tisdag är det Veras tur, onsdag är det Dagnys tur. Visst kan du vänta tills på torsdag, men då kan du bara ha halva torsdagen för först måste jag jobba tills kl: 19:30, sen har Veras son Torsten Hockeymatch som jag måste kika på sen, kl: 23:45, då har jag tid med dig i 15 minuter. Ojdå…Men det är ok va?
Ok, Om jag anser eller känner att det skulle vara jobbigt. HUR jobbigt skulle det inte var för killen då?
Jag vet (även om det bär emot att erkänna det) att jag som kvinna kan vara lite jobbig ibland. Som kvinna så nöjer jag mig inte med ett: Nej, vi kan inte ta det där i dag, vi tar det på : " låt mig kolla kalendern…på torsdag, eller fredag bäjbi, då har jag tid för dig"
 Nej, när jag blir ledsen, orolig, sur, arg på något så vill jag, kräver jag ett svar på EN GÅNG!!! Jag skulle skrika, bråka, maila, gråta, skälla, ta varje tillfälle i akt och ge min man en omgång som hette duga. För INGEN ignorerar MIG minsann… (eller något)!
Att leva i ett polygamt förhållande?
Nej, det skulle inte fungera för mig. Jag är för egoistisk, för krävande, för kärleksfull, för… Ja, för mycket kvinna för det helt enkelt.
Hm?
Det kanske är det det sitter i?
Jag är för mycket kvinna för att kunna dela min man med någon?
Vad tycker ni? Skulle ni kunna leva polygamt? eller polyamoröst?

6 kommentarer

  1. J

    Nja, det vore väl kul om det var jag som hade några snygga brudar som ville behaga mig, men inte tvärtom… 😉

  2. Helena Nilsson Springare

    Nae… det där med polygami är inget för mig. Det är nog mest svepskäl till att få kn***a runt haha.. tror du inte? Känns bättre och tryggare att få ha EN endaste snoppkkompis (dvs: Pojkvän-man-ligger-med) det känns för farligt och jobbigt i dagens läge med annat än monogami 😀

  3. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-07-07 23:27)
    Eller hur?!
    Funderar på det där. Vad säger man om man är superduper ”Horny” och vill men mannen har dagen/kvällen inplanerad hos buksystern? Säger man: Men… Skall vi köra tre? Eller surar man ihop o går o lägger sig bitter eller vad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.