Linnéa Olsén, Obbola

Snor, gråt och kärlek.

Oh herrejösses min skapare vilken kaosdag detta varit. Jag ogillar verkligen skarpt att fylla år. Främst för att jag förväntas servera en massa hemgjort fikabröd och andra onyttigheter samtidigt som jag förväntas göra allt detta med ett leende.

Födelsedagen började med nojjiga sms till mina vänner. Samt naturligtvis en tandvärk från helvetet där inga mediciner kunde råda bot på smärtan. När jag så ÄNTLIGEN kunde somna så fick jag mig iallafall säkert en två- tre timmar innan väckarklockan ringde.
Så, helt plötsligt står ALLA mina fyra fantastiska barn i min dörröppning. Trötta, med ögonen röda och håret åt alla håll. Helt plötsligt så står de bara där.
Med en gigantisk kopp blåbärsThe, en kopp kaffe och inte mindre än FYRA mackor. Min grönögde hade gjort ett nytt fint halsband som jag bär med stolthet.

Gode Gud vad jag är lyckligt lottad som fått just dessa barn. Vilka stjärnor.
Jag älskar dom så mycket att jag knappt kan andas ibland.

X, som är ett väldigt förstående X. Som dessutom vet hur mycket jag ogillar födelsedagar, överraskade mig med att ha köpt en gräddtårta samt två smörgåstårtor så att jag skulle slippa göra det iallafall. Dessutom…
Ni kan aldrig ana.
Jag fick en biljett till Miss Li av honom.

KÄRLEK!

När X överlämnade allt till mig på parkeringen här på Öbacka, Pläjset där solen alltid lyser och alla alltid är glada, så kunde jag inte riktigt hålla tillbaka tårarna. Jag stortjöt som en liten bebis som blivit av med tutten. Snoret rann och jag bara grät. Inte för att jag var ledsen. Ja, tammetusan om jag inte gråter nu med. Jag gråter av lycka. Jag gråter för att mina barn älskar mig så mycket att de frivilligt ställer klockan en timme tidigare än vanligt. Jag gråter för att X känner mig så väl. För att han vet vad jag behöver.

Jag gråter för att någonstans, längst in i kroppen är det inte så överdjävligt att fylla 37 år.

Ja. Detta blev ett rackarns så privat inlägg. Men…jag ÄR ju sån. Privat alltså.
Nu tänker jag krascha. Torka bort allt snor, snyta min näsa lite. Sova ikapp alla timmar som tandvärken tagit ifrån mig.

All kärlek i världen till er.

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Du har ett ex som kommer med tårta… WOW!! 🙂

    Men det tycker jag att du förtjänar med alla ungar som du fixat åt honom 😉 Hoppas du haft en kanondag idag!! GRATTIS!! Kram kram från oss på t-bo

  2. Linnéa Olsén

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-03-28 23:46)
    Ja, visst är han snäll? Han vet hur mycket jag ogillar f-dagar så han ba ordnade. Jo, efter ett tag blev dagen perfekt. Snudd på iallafall 😉
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.