Linnéa Olsén, Obbola

Marilyn Monroe Wannabe?

Idag tog jag en tur på Coop forum för lite helgshoppning. Jag hade dagen till ära på mig en finfin röd klänning, i lite -70 tals stil. jag gillar ju sådana klänningar. Just denna har jag dessutom ärvt av min kära mormor.

Nå, när jag går från Coop Forum och skall gå in på bolaget för lite vin – inhandling så händer det, det där som ingen vill vara med om. Ni vet, när vinden tar tag i klänningen och sliter den uppåt. Så, jag står där med en tung påse i varsin hand. Klänningen slickar mitt ansikte och jag tackar GUDARNA att jag faktiskt har strumpbyxor på mig, iallafall… 😉

V A D gör en tjusig tant i sina bästa år då?

Jo, hon sjunker ned på närmsta bänk med ett ansikte lika rött som klänningen. Låtsas som ingenting men i sitt stilla sinne så hoppas hon att ingen såg. Men, för säkerhets skull så sitter hon där i minst 15 minuter, tills hon är helt säker på att alla har cirkulerat runt.

Ja, jag är rätt nöjd med starten på denna fredag.

Idag lyssnar jag på:

 

 

 

Detta var en låt jag lyssnade mycket på för ungefär en miljard år sedan. (1990) Bandet? Jomen…lägg av, de är ju från Skellefteå. Detta bandet är väl ungefär det enda positiva som kommit därifrån?

Puss.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.