Coola Sessan

I morse när jag tittade ut genom fönstret fick jag bevittna ett sällsamt möte. Vår lilla kattamazon Sessan vandrade till synes oberörd förbi en smygande räv. När räven kom för nära reste hon ragg vilket fick räven att loma iväg på rävars nonchalanta vis. De båda djuren uppförde sig som gamla bekanta och har säkert mötts åtskilliga gånger tidigare. Det skulle därför inte förvåna mig om Mickel har ett och annat ärr från kattklös på nosen.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Svar till Miss Minnalainen (2011-04-15 23:24)
    Hon vaktar ömt sin familj, och i det ingår jag, min fru Britta, svärmor, hennes halvvuxna söner Petter och Pricken samt hennes bror Axel. Efter incidenten med räven ville jag släppa in henne, men hon visade tydligt att det var säkrast för oss alla om hon stannade ute och fortsatte hålla Mickel på behörigt avstånd…;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.