En underlig plats för picnic-lunch

Fastän vi mestadels stannar hemma i Riverside, gillar min man och jag att åka runt i USA under vår vistelse här. Vi brukar ta en 4-5 dagars avstickare till en annan delstat och i år blev det Illinois. Vi föredrar också att köra på mindre vägar ute på landet, så bilden visar en unik tradition som vi har utvecklat. 

Jag är i vissa avseende lite snål i synnerhet när det gäller matrester. Därför, precis innan vi körde iväg på årets avstickare, gjorde jag en picnic lunch åt oss med matrester som vi hade i kylskåpet. Vi tog med oss fällbara stolar och ett liten bord för att bekvämt kunna äta ute i naturen. Men det kan ibland bli svårt att hitta en offentlig park när vi köra på små vägar. Men det finns gott om kyrkogårdar t.o.m. ute på landet, så vi har vi lärt oss att det går alldeles utmärkt att stanna på en av dem för att ta en fika- eller lunchpaus!

4 kommentarer

  1. Elisabeth

    Det kanske låter lite makabert men är säkert helt utmärkta picnicplatser. Minns att mina föräldrar brukade göra likadant och då, när jag var ung, tyckte jag nog att de var lite underliga 😉

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Elisabeth (2013-06-08 22:42)
    Oj, att det kan betraktas som makabert slog aldrig mig! Döden är bara en naturlig process i livet, så för oss känns det inte särskilt makabert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.