Det går inte att lura en musiker!

Det körs just nu två reklam på tv:n och bägge två visar en misstag som troligen bara en musiker skulle uppmärksamma. Jag ler varje gång jag ser dem och undrar om någon annan har lagt märke till dem.

Den ena reklamen handlar om Boxer som jag tror är ett tv:kabelbolag. Reklamen visar den datoranimerade mannen "Robert" när han sitter och spelar på ett piano. Men när låtens melodi "går uppåt" förflyttar Robert sin höger hand neråt på tangentbord. Ett stort misstag!

Jag är inte säkert vad den andra reklamen handlar om eftersom jag är så fokuserad på såväl misstaget som de gulliga paret i reklamen. Paret i reklamen har kul genom att offentligt dansa, bada och göra ovanliga saker inklusive spela gitarr och flöjt medan de ligger på ett torg. Mannen i paret spelar flöjten, men han håller i flöjten på fel håll! Det ser riktigt roligt ut!

Jag är säker på att det finns lika fåniga tabbar i andra reklam vars ämne jag vet ingenting om. Det vore kul att få höra om någon annan har upptäckt misstag i reklam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>