Hitta hit eller dit

Idag blev det lite spring inom sjukhuset. Den friskvårdsansvarig på min avdelningen är mycket engagerad på sitt uppdrag och han förslår ofta nya aktiviteter för att locka oss till motion. Ett av hans senaste förslag är att snabbt gå runt inom sjukhuset med ett orienteringsblad och hitta hit och dit.

Jag tyckte att det var en bra idé eftersom jag bara kan hitta direkt till min egen avdelning men inte så mycket mer. Dessutom händer det tämligen ofta att besökare till sjukhuset ber om hjälp av vi anställde för att hitta hit eller dit och det känns pinsamt att medge att jag själv inte har en susning!

Det var faktiskt roligt att orientera mig här i sjukhset och jag hittade det flesta målpunkt på orienteringsbladet under tiden jag hade på mig. Norrlands Universitetssjukhus är väldigt stort så det blev minsann en utmaning att hitta allt.

Men det slog mig till slut hur det måste känna för en stackars blivande patient! Han (eller hon) äre redan sjuk och orolig inför behandlingen som han (eller hon) skall få. Dessutom måste han (eller hon) hitta dit han skall vid en viss inbokade tid! Innan dess blev han (eller hon) tvungen att åka runt femton gånger för att hitta en parkeringsplats som säkert bidrar till stressnivån. 

Nej, livet tycks vara sällan lätt. 

En kommentar

  1. Stefan Westermark

    I would tell you to get some coconut oil in the morning, same for KG.
    coconut oil is with weight lifters eat 2-3 spoons 1-2 hours before a heavy lift. coconut is a (starvation food) a sorce of nutrients that plays a big role in our food. Its because of the human race’s ability to adapt to different sorces of food. Combine that with the human engineering and u will quicly get why we are still alive today. Coconut consumed when there is nothing else to eat, because of this the body will turn about 70% of the cocunot oil to energy for brain and body.
    easy way to get that extra ”lift” at morning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>